Zapraszamy do zaprojektowania roślinnego produktu, który będzie dostępny na sklepowych półkach, w ramach projektu Consumer Engagement Labs. Weź udział w warsztatach on-line pt. „Laboratoria Zaangażowania Konsumentów”, poświęconym zaprojektowaniu roślinnej przekąski, która będzie wyprodukowana przez Piekarnię WM-ka z Kolbuszowej i trafi na rynek województwa Podkarpackiego w 2024 roku.

Co zyskasz?

  • możliwość stworzenia produktu, którego smak poznają konsumenci
  • większą świadomość na temat zdrowia i odżywiania
  • możliwość twórczej pracy z ciekawymi ludźmi
  • bon zakupowy o wartości 300 zł + upominki

Szukamy osób

  • w wieku 20-40 lat
  • ograniczających w swojej diecie jaja i/lub nabiał
  • niezwiązanych z branżą spożywczą i marketingową
  • chętnych do udziału w 5 spotkaniach on-line (razem 10h) kwiecień - maj 2024 (majówka wolna)

Zarejestruj się już teraz https://forms.office.com/e/HM6Sy4dm6G

Na zgłoszenia czekamy do 27 marca 2024 r.

Organizatorami warsztatów jest Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Zakład Produkcyjno-Handlowy Piekarnia WM-ka Witold Węgrzyn z siedzibą w Kolbuszowej. Warsztaty realizowane są w ramach projektu EIT Food RIS Consumer Engagement Labs, koordynowanego przez Uniwersytet Warszawski, finansowanego przez EIT Food (Europejska Wspólnota Wiedzy i Innowacji działająca w obszarze żywności) i Unię Europejską.

 

Nasza witryna wykorzystuje pliki cookies, m.in. w celach statystycznych. Jeżeli nie chcesz, by były one zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej na ten temat...